Tisztelt Uram/Hölgyem!

 

Az International House nemzetközi angoltanárképző torontói intézete által képesített angoltanárként dolgozom 1994 óta.

A sokévi tapasztalat széles rálátást és hozzáértést adott az angoltanítás területén. Dolgoztam nyelviskolákban ( Katedra, Akadémia, etc.) mielőtt vállalkozóként kezdtem el tanítani.  Előzőleg gépészmérnökként dolgoztam Kanadában és ugyanott szereztem meg a diplomámat. Ez pontosságot szervezettséget és probléma megoldó képességet fejlesztett bennem.  Több mint 20 évet éltem angol környezetben.

Napjainkban egyre jobban szembesülünk azzal, hogy szükségessé vált az angol nyelv elsajátítása. Tehát ha nyelvvizsgát szeretne tenni, vagy csak egyszerűen szeretné szisztematikusan megtanulni a nyelvet, akkor készséggel tudok segíteni. Szintfelmérés alapján a megfelelő szinten kezdheti el az angoltanulást, és onnan meg sem áll a cél eléréséig!

A tanfolyam az általános idegen nyelvű kommunikáció kiegyensúlyozott fejlesztésére irányul, a Közös Európai Referencia Keret alapján kidolgozott szinteken kezdőtől a felsőfok feletti szintig. A négy alapkészség (beszéd, írás, olvasás, beszédértés) kiegyensúlyozott fejlesztésére összpontosít. Fő célja a kommunikációs készségek minél gyorsabb fejlesztése.

A hallgató már a kezdő tanfolyam első óráján megszólal. Szintről szintre fokozatosan fejlődő szókincsének és nyelvtani ismeretének megfelelően lép előre az egyre hatékonyabb kommunikáció irányába.

Örömmel venném ha megtudnánk beszélni egy lehetséges együttműködést a szolgáltatásommal kapcsolatban Önnel. Addig is ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, kérem tudassa velem.

Köszönöm szépen a bemutatkozásom figyelembevételét.

Tisztelettel,

Magyar István